Airbrush BT-132

Keterangan Singkat:

Dobel Airbrush pindho
Jinis feed: Gravitasi
Muncung: Dia. 0.2mm, 0.3mm (normal 0.3mm)
Kapasitas Piala: 7CC
Tekanan Makarya: 15 ~ 50PSI
Ukuran Carton (CM): 55.5 * 42 * 25
PCS / CTN: 50
NW: 13KG / 15KG


Detail Produk

Tag Product

BT-132 Serius Set pesawat Airbrush Versatility karo Performance Detail Dhuwur

● KITANGAN AIRBURSH DUAL-AKTIF: Kontrol udhara Udhara kanthi kontrol Dual-Awal. Iki ngidini pangguna nemtokake jumlah udara lan cairan sing dibebasake kanthi gerakan driji kanthi mung driji. Nyedhiyakake atomisasi super & kontrol sing luar biasa.

1

● ASSURANS kualitase: pistol semprotan udara kabeh digawe saka tembaga sing berkualitas tinggi lan dilengkapi jarum baja Stainless. Pakaryan sing apik banget, gampang dioperasi.

2

● AKSESOROR MULTI: pesawat udara dipasang kanthi 3 jarum lan muncung beda (0.2 / 0.3) lan hos Airbrush. Sampeyan bisa nggunakake jarum beda supaya bledug sing dikepengini. Iki nyebar sawetara efek stipple saka tekstur sing apik banget. Ngatasi kabutuhan sampeyan.

4


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •